Testimonials

 • "Toen ik op zoek was naar een nieuwe professionele uitdaging heb ik op advies van een kennis bij People Partner gecontacteerd. Na een diepgaand interview werd ik onmiddellijk door People Partner geïntroduceerd bij Wim Bosman Transport en Logistiek voor een vacature HR-officer. Het bleek meteen een schot in de roos te zijn. Een uitdagende job en dicht bij huis. Enkele weken later was ik er al aan de slag. Ik kreeg er de kans mij te integreren en verder te ontwikkelen binnen de HR-afdeling van een multinationaal logistiek- en transportbedrijf. 5 jaar later voel ik me er nog steeds als een visje in het water !"

  Romina De Smul, HR Officer

 • "Na 12 jaar werken als hulpboekhoudster bij hetzelfde bedrijf, werd ik ontslagen en werd er mij outplacement aangeboden. Ik kwam bij People Partner terecht waar ik begeleid werd door Johan Desmet. Al van de eerste ontmoeting stelde hij mij zeer op mijn gemak. Hij maakte tijd voor mij om te luisteren naar wat ik graag zou doen.

  Met alle info die hij van mij kreeg maakte hij een voorbeeld op hoe mijn CV er zou kunnen uitzien en na wat overleg kwamen we tot een diefinitieve versie, waar ikzelf zeer tevreden over was.

  Ik kreeg een map waarin allerlei interessante tips stonden. Voorbeelden voor sollicitatiegesprekken aan de hand van allerlei vragen die konden gesteld worden en manieren om iets goed te brengen.

  Ook een heel toffe test die je met een vriend of vriendin kunt doen om je karakter te bepalen. Hier hebben we veel plezier aan beleefd en was ik beter voorbereid op vragen die hierop betrekking hebben.

  Ik kreeg ook voorbeelden van brieven en er werd mij attent gemaakt hoe en waar je allemaal kon solliciteren.

  Spontane sollicitaties werden opgemaakt. Mijn minder sterke punten werden met zorg behandeld, zodat deze op volgende sollicitaties met gemak overwonnen werden.

  Na een tijdje oefenden we met een tweede persoon in een rollenspel voor sollicitatiegesprekken. Na die gesprekken keken we samen waar we konden bijsturen. Ook dit was heel leerrijk !

  Op een middag mocht ik op sollicitatiegesprek. Het ging zo goed dat ik er zonder tweede gesprek mocht beginnen !

  Ik zou People Partner aan iedereen aanbevelen.  Het is een bedrijf waar u centraal staat, waar tijd voor u gemaakt wordt en waar er alles aan gedaan wordt om u aan een job te helpen die u graag zou willen doen.

  Bedankt Johan !"  Anne

   

  Anne C., ontslagen medewerker die in outplacementbegeleiding was

 • "Reeds vele jaren verzorgt  PeoplePartner met succes de opleiding/training/coaching voor onze medewerkers naar effectief leiderschap toe.

  Dit zijn steeds langlopende trajecten voor voornamelijk eerstelijns leidinggevenden, waarbij tijdens en na de opleiding de positieve veranderingen op de werkvloer duidelijk merkbaar zijn. PeoplePartner stelt zich ook zeer flexibel op: het geven van de opleiding gebeurt in de verschillende ploegensystemen, dus zowel vroeg, laat of ’s nachts.

  De training van onze "peters/meters" en deze omtrent het beheersen van ziekteverzuim geeft me ook een zeer grote tevredenheid. Door de opleiding weten de leidinggevenden wat van hen verwacht wordt naar de verzuimers toe en kunnen zij effectief verzuimgesprekken voeren.

  Door de hoge mate van tevredenheid is PeoplePartner ook de vaste partner geworden voor outplacement en wordt voor zover mogelijk ook samengewerkt op vlak van rekrutering."

  Stefan Maertens, Human Resources Manager

 • "Dit leadership-traject moest ik al 10 jaar eerder gevolgd hebben. In 6 maand tijd heb ik nu met mijn medewerkers zaken gerealiseerd waar ik de voorbije 15 jaar nooit was in geslaagd. Een praktijkgericht traject dat zou moeten verplicht zijn voor iedere leidinggevende !  Ik kom nu met nog meer goesting naar het werk !"

  Geert V., production manager en deelnemer aan een in-company traject "effectief leiderschap"